Itālijā ražots sauss sarkanvīns.
Vēsturiska vīna darītava Toskanā, kura pieder ģimenes uzņēmumam kopš 1938. gada. Šis vīns tiek gatavots no tradicionālām Chianti reģiona vīnogu šķirnēm: Sangiovese, Ciliegiolo un Canaiolo.
Vīns tika izturēts 18 mēnešus tērauda tvertnēs, pēc tam 6 mēnešus ozolkoka mucās un papildus 3 mēnešus pudelēs pirms vīns tiek palaists pārdošanā.
Vīnam piemīt intensīva tumši sarkana krāsa, bagāta buķete ar vijolīšu un sarkano augļu notīm. Palete ir ideāli sabalansēta ar samtainiem, maigiem tanīniem un patīkamu augļu svaigumu garša.
Pirms pasniegšanas ir ieteicams pārliet dekanterī un pasniegt 18-20°C temperatūrā pie ceptas gaļas, medījumiem un izturētiem sieriem.
Satur sulfītus.