Itālijā ražots sauss sarkanvīns.
Vēsturiska vīna darītava Toskanā, kura pieder ģimenes uzņēmumam kopš 1938. gada. Šis vīns tiek gatavots no tradicionālām Montepulciano reģiona vīnogu šķirnēm: Prugnolo gentile (Sangiovese), Canaiolo, Ciliegiolo un Colorino.
Vīns tika izturēts 248 mēnešus lielās Slovēnijas ozolkoka mucās. Vīnam piemīt intensīva purpursarkana krāsa, harmoniska buķete ar vijolīšu, sarkano ogu, garšvielu un tabakas notīm. Samtaina garša ar ideāli sabalansētiem tanīniem un atsvaidzinošu augļainu pēcgaršu.
Pirms pasniegšanas ir ieteicams pārliet dekanterī un pasniegt 18-20°C temperatūra pie ceptas gaļas, medījumiem un izturētiem sieriem.
Satur sulfītus.