Bioloģiskās miežu grūbas no zemnieku saimniecības Kaņepītes. Zemnieku saimniecība Kaņepītes ir bioloģiski sertificēta. Saimniecība piedāvā bioloģiskus graudaugus, to pārstrādes produktus, kā arī uzkodas, kuru sastāvā ir pašu audzētie bioloģiskie graudaugi.
Sastāvdaļas: miežu grūbas*, *-no bioloģiski sertificētas lauksaimniecības.
Lietošana:Pirms gatavošanas ieteicams noskalot aukstā ūdenī. Ūdeni maina tik ilgi, līdz tas vairs neiekrāsojas tumšs un nav duļķains. Pēc tam grūbas liek mērcēties aukstā ūdenī vismaz 3–4 stundas. Lai mērcēšanas procesā grūbām nepietrūktu ūdens, aptuvenās proporcijas ir 250 gramu graudauga un litrs auksta ūdens. Ja grūbas labi izmērcētas, tās apjomā ir piebriedušas 2–3 reizes. Grūbas vāra roporcijā 250 gramu grūbu un 2 litri ūdens. Grūbas pēc izvārīšanas var noskalot, tad pazudīs ķepīgums un katrs graudiņš būs atsevišķi.