Šis vīns tiek ražots Čīlē, Melipilla ielejā un to gatavo 100% no Viognier šķirnes vīnogām. Vīnogu raža tiek novākta ar rokām un rūpīgi tiek atlasītas viskvalitatīvākās ogas šī vīna gatavošanai. 30% no vīna 6 mēnešus tiek izturēts Franču ozolkoka mucās. Vīns ir zeltaini dzeltenā krāsā. Buķete kompleksa, bagāta ar persiku, mandarīnu, anīsa, jasmīna ziedu, citrusaugļu, medus un grauzdētas maizes aromātiem. Vīna struktūra ir apaļa, krēmīga un labi sabalansēta ar svaigu un ilgu nobeigumu. Šis vīns būs lielisks partneris pie jūras velšu “paellas”, tītara apelsīnu mērcē, putnu gaļas ēdieniem, gaileņu mērces, Thai virtuves ēdieniem.