Katalogs
Iepirkumu grozs

Enerģijas želeja SIS Go Energy + Caff Cola

2.79
CashBack līdz 0.08
2.79/ml
Produkta kods 994254
Nav atsauksmju
Iekļaut salīdzināšanā
Pievienot vēlmju sarakstam

Produkta apraksts Parādīt vairāk

Enerģijas želejas ar kofeīnu ir paredzētas, lai nodrošinātu papildu enerģiju un mazinātu nogurumu ilgstošas un intensīvas fiziskas aktivitātes laikā. Želejās esošie ogļhidrāti papildina organismā uzkrāto glikogēnu, kas palīdz uzturēt enerģiju un veiktspēju. Papildu kofeīna saturs stimulē centrālo nervu sistēmu, uzlabojot koncentrēšanos, uzmanību un reakcijas ātrumu.
Viena SiS GO Energy + kofeīna želejas porcija satur 22 g ogļhidrātu no augstas kvalitātes maltodekstrīna, kā arī 75 mg kofeīna. Sastāvdaļu kombinācija acīmredzami palielina jūsu veiktspēju spraiga treniņa laikā.
Kofeīna iedarbība sākas 15-20 minūtes pēc dzeršanas, tāpēc pirms treniņa ieteicams lietot SiS GO Energy + kofeīna želeju, lai sagatavotos treniņam. SiS GO Energy + kofeīna želeja ir piemērota arī garu skrējienu, piemēram, 35-36 km maratona un 16-17 km pusmaratona skrējienu, noslēguma posmos.
Pateicoties izotoniskajai struktūrai, SiS GO Energy + kofeīna gēls neprasa papildu šķidruma uzņemšanu, lai uzsūktu uzturvielas.
Sakarā ar kofeīna saturu produktā, iesakām iepriekš pārbaudīt produkta individuālo jutību pret tā sastāvdaļām, kā arī konsultēties ar speciālistu.

Produkta parametri Parādīt vairāk

  • Ražotājs
    SIS
  • Ražotāja kods
    131047
  • Tilpums, l
    0.06
  • Svars, kg
    0
  • Uzglabāšanas nosacījumi
    Uzglabāt sausā vietā
  • Derīguma termiņš
    Skat. uz iepakojuma

Atsauksmes Parādīt vairāk

Pagaidām nav nevienas atsauksmes, esiet pirmais, kurš atstāj atsauksmi
Enerģijas želeja SIS Go Energy + Caff Cola |
2.79
CashBack līdz 0.08
Iekļaut salīdzināšanā
Pievienot vēlmju sarakstam