Rīsus audzē Pakistānā un Ziemeļindijā. Tā ir cienījama etniskā šķirne ar gariem, plāniem un perlamutra graudiem, kas izraisa raksturīgu sandalkoka smaržu. Pagatavošanas laikā, graudi paplašina savu garumu, atbrīvojot savu smaržu, bet paliekot stingriem, sausiem un atdalītiem. Ideāli priekš piedevām un priekš Indijas un Internacionālo ēdienu pagatavošanas. Lieliska piedeva garšīgiem rīsu salātiem. Vārīšanās laiks 12 – 14 minūtes. Enerģētiskā vērtība 100g: 1504kJ/354kcal, tauki 0.4g tostarp piesātinātās taukskābes 0.1g, ogļhidrāti 80.4g tostarp cukuri 0.2g, šķiedrvielas 1g, olbaltumvielas 6.7g, sāls 0.013g. Ieteicams līdz: skat. uz iepakojuma. Uzglabāt sausā un vēsā vietā. Ražots Itālijā.