ZHONG ZHI FANG CHA Pu-erh tējas atšķiras ar kvadrātveida ķieģeļa formu. Pu-erh tēju ķieģeļa formā var uzglabāt daudzus gadus, neriskējot, ka laiks iespaidos tā kvalitāti. Izturēšanas laiks tikai uzlabos īpaši apstrādātu tējas lapu īpašības.
ZHONG ZHI FANG CHA Pu-erh tiek gatavots no Banzhang kalna seniem tējas kokiem, kas atrodas 1600 m augstumā, Menghai apgabalā Sišuangbannas prefektūras sastāvā, Juņnaņas provincē. Puer tējas no šī apgabala ierindojas starp prestižākām Ķīnas tējām.
ZHONG ZHI FANG CHA Zaļā Puer ķieģeļa sastāvā ir lielās tējas koka lapas ar trekniem un pūkainiem tipšiem, kas dod tējai vieglu, samtainu, piesātinātu zāles garšu, koksnes aromātu ar žāvētu augļu, nektāra notīm pēcgaršā. Tēja ir dzidra, dzeltenīga nokrāsa.